Onze missie
Kankerpatiënten specialistische thuiszorg op maat aanbieden met als doel: minder bijwerkingen, sneller herstel, zorgkostenverlaging en de juiste zorg op de juiste plek bieden. Dit realiseren wij door kennis en kunde op regionaal niveau te bundelen zodat de zorgvraag van de patiënt voor, tijdens en na de behandeling van kanker wordt beantwoord.

Onze visie
OncoZorg streeft ernaar om nationaal op een holistische wijze kwalitatief goede en betaalbare oncologische thuiszorg aan te bieden aan alle oncologische patiënten die thuis wensen te worden behandeld (indien medisch verantwoord).

De kernwaarde van OncoZorg

 • Zorg op maat
  Iedere patiënt is uniek en verdient dan ook zorg aangepast op zijn of haar wensen. Dit bereiken wij onder andere door een persoonlijk behandelplan op te stellen.

 • Kwaliteit & veiligheid
  De kwaliteit en veiligheid van zorg vinden wij ontzettend belangrijk. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en veiligheid van zorg. Hieronder verstaan wij: gespecialiseerd personeel, een vertrouwd gezicht tijdens de behandeling en tijd voor de patiënt. Daarnaast heeft OncoZorg korte lijnen met onze (para)medische samenwerkingspartners.

 • Patiëntvriendelijkheid
  De patiënt staat bij OncoZorg centraal. Zodra je de diagnose kanker krijgt, staat je wereld ineens op zijn kop en komt er in een korte tijd een hoop op je af. Daarom helpen wij je graag om met minder zorgen zo goed mogelijk deze periode door te komen.

 • Ambitieus
  Wij geloven dat het zorglandschap efficiënter kan worden ingericht. Daarom stellen wij onszelf continu de vraag: kan dit beter? Omdat wij een ondernemend team zijn, omringd door een prachtig netwerk, zijn wij in staat om met creatieve en vooruitstrevende oplossingen te komen. Met onze brede kennis en ons netwerk zorgen wij ervoor dat wij continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.